> Advies > De eerste afspraak > Niet-zo-cliché Dating Tips voor je eerste date

De eerste afspraak

Niet-zo-cliché Dating Tips voor je eerste date

Nee we gaan je niet vervelen met de standaard tips: trek geen witte sokken aan, duik niet meteen het bed in, drink niet teveel op je date. Die regels ken je allemaal wel. Maar wat dan?

Dating Tips

Online daten is spannend. Zo, daar staat het. We kunnen er luchtig over doen, maar uiteindelijk blijft het altijd maar afwachten wie er nu weer voor je neus komt te zitten. En ja, dat is spannend... en leuk. Maar als je nou keer op keer een saaie date hebt, krijg je bijna vanzelfsprekend een afkeer van daten. En dát... is nu net niet de bedoeling! Daarom wat tips om succesvol te daten.

Nee we gaan je niet vervelen met de standaard tips: trek geen witte sokken aan, duik niet meteen het bed in, drink niet teveel op je date. Die regels ken je allemaal wel. Maar wat dan?

Wees realistisch. Pas je verwachtingspatroon aan. Niemand is perfect. Die ogenschijnlijk perfecte man of vrouw die zo tegenover je zit heeft ook minpunten. Wees je daarvan bewust. Als je op de perfecte man/vrouw gaat wachten, blijf je heel lang single.... En raad eens: jij hebt ook minpunten ;)

Leg de lat niet te hoog. Stel dus je doel wat dichterbij. Probeer je volgende date niet te zien als dé kans om je ware liefde te ontmoeten. Zie het als een kans om een gezellige middag of avond te hebben. Dat moet altijd wel lukken toch? Zo voorkom je teleurstelling.

Blijf jezelf. Je bent niet op sollicitatiegesprek. Daarin moet je pronken en jezelf van je allerbeste kant laten zien in zo’n korte tijd. Neen, je eerste date moet wel leuk blijven. Loop niet op je tenen omdat je bang bent af te vallen. Je bent wie je bent. Zie eerste tip ;)

Spreek niet urenlang af. Hou je eerste daten kort. Een kop koffie of een borrel. Maar ga niet op restaurant en dan meteen een driegangendiner zitten verorberen. Als het na 5 minuten al niet botert, gaan die andere anderhalf uur nóg ongemakkelijker zijn. Die je een kop koffie, kun je óf snel weg, óf er nog een extra kopje bij bestellen als het wél klikt.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)