> Advies > Partnervoorstellen & Profielen > Met een glimlach vindt u de juiste partner

Partnervoorstellen & Profielen

Met een glimlach vindt u de juiste partner

In de zoektocht naar een partner wilt u zich natuurlijk van uw beste kant laten zien. Ook op internet kan dat. En daarvoor hoeft u echt geen kampioen flirten te zijn. Parship reikt u allerlei handige manieren aan om virtueel gemakkelijk in contact te komen met interessante kandidaten.

Met een glimlach vindt u de juiste partner

In het dagelijks leven werkt een mooie glimlach vaak positief. Helemaal als u een aantrekkelijk persoon ziet staan, met wie u misschien wel eens een beschuitje zou willen eten. Uit een Schots onderzoek blijkt dat een glimlach de aandacht trekt. Opvallend is dat als een vrouw naar een man lacht, de man in kwestie ook aandacht krijgt van andere vrouwen. Dus hoe meer er naar een bepaalde dame of heer gelachen wordt, des te groter wordt de belangstelling voor deze persoon. Dit fenomeen is ook in het dierenrijk bekend. Waarschijnlijk bespaart dit imitatiegedrag tijd en energie. Bij mensen wordt dit gedrag al heel lang vermoed, maar nog niet bevestigd.

Virtuele energie

Als u met een goede vriendin of met uw zus uitgaat, en zij veel naar u lacht, dan trekt u automatisch de aandacht van andere dames. Andersom geldt dit ook. U kunt dit fenomeen ook in de online zoektocht naar een partner toepassen. Positieve energie laat zich namelijk ook virtueel overdragen. Zo kunt u bij Parship met de onderdelen ‘Wat mijn partner over mij weten moet’ of ‘Wat mij op dit moment bezighoudt’ positieve aandacht trekken. Het zal u verbazen dat u op deze manier al snel reacties uitlokt. Deel zo herinneringen en gevoelige situaties met, wie weet, uw toekomstige liefde.

Glimlach

Ook Parship-functionaliteiten zoals de glimlach en de ijsbreker, zorgen voor uitlokkingen bij andere leden. Iemand een virtuele glimlach geven, ontlokt bij de persoon in kwestie een positieve reactie. Op deze manier geeft u iemand een compliment. En een compliment krijgen is fijn. Het is niet altijd makkelijk om iemand te vlijen. Parship maakt het u echter heel eenvoudig. U hoeft slechts op de button ‘Glimlach’ te klikken bij het profiel van de persoon die u interesse heeft. Zo brengt u heel eenvoudig het eerste contact op gang. Wie weet wel het begin van een langdurige relatie?

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)