> Advies > Zoektocht > Laat de liefde bloeien in de herfst

Zoektocht

Laat de liefde bloeien in de herfst

Nu de bladeren vallen, de verwarming weer gaat branden en het vroeger donker wordt, speelt het leven zich meer binnen af dan buiten. Helaas; maar ieder nadeel heeft ook zijn voordeel. Want, in de herfst wordt de kans op het vinden van een partner via Parship alleen maar groter.

Laat de liefde bloeien in de herfst

We weten het allemaal: afgelopen zomer was niet om over naar huis te schrijven. De zon liet zich zelden zien en regendruppels verstoorden regelmatig het buitenleven. Voor een gezellige picknick in het park was maar weinig gelegenheid. En ook die romantische strandwandeling kon u maar beter mijden. Maar ja, ook met dit klimaat leren we om te gaan. Nu de herfst haar startsein heeft gegeven, bent ook u vast wat vaker binnen vier muren te vinden. Precies: achter de computer. Om natuurlijk die ware liefde te vinden. En samen die prachtige of juist druilerige herfst te trotseren.

Actief op zoek

Terwijl de regendruppels tegen uw ramen tikken en de wind langs uw huis raast, nestelt u zich zeker lekker op de bank. Heerlijk, maar laat die televisie toch even uit. Wat dacht u van uw Parship-profiel eens op te poetsen? Schrijf bij 'Ik over mezelf' over wat u het liefst met de herfst doet. Ga daarbij in op details en probeer clichés te mijden. Welk boek leest u bijvoorbeeld graag op een sombere herfstdag? En wat doet u het liefst onder een stralend najaarszonnetje?

Maak werk van de liefde

Sterf niet in virtuele schoonheid, maar ga zelf actief op zoek. Maak werk van de liefde. Schrijf bijvoorbeeld contactverzoeken naar de profielen die u interessant vindt. En verstuur IJsbrekers en kijk wat er gebeurt. Geef ook leden met een minder hoog matchingpercentage een kans. Wie weet, misschien heeft u wel meer overeenkomsten dan u dacht. Maar, pas op: loop niet te hard van stapel. Doe bijvoorbeeld niet al bij de eerste ontmoeting een huwelijksaanzoek!

Veel doen

Het beste middel tegen herfstdepressie: houd de energie hoog! Dat geldt ook voor de eerste ontmoeting met uw potentiele liefdespartner. Het najaar leent zich uitstekend voor leuke activiteiten. Voor zowel binnen als buiten. In plaats van alleen een kop koffie te drinken in een cafeetje, kunt u natuurlijk ook de hort op gaan. Wat dacht u bijvoorbeeld van heerlijk uitwaaien op het strand? Te struinen door de mooi gekleurde herfstbladeren in het bos of park? Met het juiste schoeisel en een dikke jas kan dat heel romantisch zijn. Bent u allebei nog wat sportiever? Een fietstochtje of skatetocht laat de liefde in de herfst zeker opbloeien. En u zult zien: daarna smaakt die kop koffie of warme chocolademelk met appeltaart stukken beter!

Andere herfstige activiteiten voor een geslaagde ontmoeting:

* Cultureel ingesteld? Bezoek een museum of een leuke expositie.
* Wandelen over de hei. Geniet samen van de serene rust en de mooie kleuren.
* Aangepast herfstpicknicken op een bankje in het park. Natuurlijk is een klein herfstzonnetje vereist.
* Ga gezellig naar een grote stad. Wissel het winkelen af met bezoekjes aan intieme cafeetjes en restaurantjes

Die herfst is zo slecht nog niet. Veel succes!

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)