> PARSHIP Magazine > Dating voor hoger opgeleiden > Martine; geen kinderen, hoogopgeleid en alleen

Dating voor hoger opgeleiden

Martine; geen kinderen, hoogopgeleid en alleen

Martine is succesvol in haar leven. Goed diploma, heeft die heel erg hoge functie in een top bedrijf, verdient ruim voldoende, heeft massa’s vrienden, heeft hobbies bij de vleet en woont in een superleuk huis. En toch is ze alleen.

Martine op zoek

‘Ik wil het allemaal!’ Dat heeft de generatie vrouwen gedacht waar Martine bijhoort. Hoogopgeleid, hoge functie, goed geld verdienen, groot sociaal netwerk, veel hobbies, leuk huis,… Martine is succesvol in haar leven. Goed diploma, heeft die heel erg hoge functie in een top bedrijf, verdient ruim voldoende, heeft massa’s vrienden, heeft hobbies bij de vleet en woont in een superleuk huis. En toch is ze alleen.


‘Ik toon je mijn huis en dan weet je wie ik ben’, zei ze aan de telefoon. De ontvangst is hartelijk, een drankje en hapje staan klaar. Het huis ademt Martine uit, bedenk ik me na een babbel van twee uur. Alles staat precies juist; Niet perfectionistisch of overgestructureerd. Nee hier wordt geleefd. Elk materiaal is wel overwogen gekozen: de dikke tapijten onder de voeten, de zachtheid van de zetels, de perfect aanvoelende glazen, de soberheid en puurheid van de inrichting en warmte van de kleuren in de accenten. Een huis dat onmiddelijk aanvoelt als een Thuis.


Net als Martine. Een vrouw waarbij je onmiddellijk het gevoel krijgt dat je ze al jaren kent en de band al door menig telefoons, bezoekjes en ontmoetingen gesmeed is. Martine is puur. Haar glimlach is echt, de sparkeling in haar ogen is echt, de kleine pauze die ze neemt wanneer ze over een vraag denkt is echt. Martine is echt. Geen overdreven juwelen, geen flashy kapsel, geen blingbling, geen laatstenieuwemode kleding. Alles ademt rust en puurheid uit.


Martine is alleen en toch niet. De agenda staat vol. Beroepsmatig is het druk, veel vrienden, veel etentjes, veel bezoekjes. Een partner heeft zij niet nodig om eenzaamheid tegen te gaan. Een partner is een aanvulling op haar leven, op haar emotioneel leven, niet iemand om de sofa te vullen. De liefde van haar leven kwam ze ooit tegen, maar bleek onbereikbaar te zijn en bestemd voor iemand anders. Voor minder dan dit gaat ze niet. Het moet puur en echt zijn, ongedwongen en onvoorwaardelijk. Geld mag geen issue zijn, uiterlijk mag geen issue zijn, werkfunctie mag geen issue zijn en dit voor beide partijen. Ze zoekt en man met charisma, met persoonlijkheid, met uitstraling, met een persoonlijkheid,… maar hoe vind je die via een datingsite?

 

Dat is de missie voor de komende weken. Volg dus de avonturen van deze hoogopgeleide vrouw die op zoek is naar haar zielsverwant

 

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)