> PARSHIP Magazine > De wereld van PARSHIP > Seks na eerste date not done voor Vlaamse dames

De wereld van PARSHIP

Seks na eerste date not done voor Vlaamse dames

Na een eerste date meteen met elkaar het bed in duiken is voor bijna de helft (46%) van de Vlaamse single vrouwen absoluut not done.

Seks na eerste date

Na een eerste date meteen met elkaar het bed in duiken is voor bijna de helft (46%) van de Vlaamse single vrouwen absoluut not done. Mannen houden er een lossere moraal op na: slechts 16,5% van de alleenstaande heren heeft er moeite mee. Een paar dates wachten alvorens met elkaar de lakens te delen is een goede optie volgens 23% van de heren en 35% van de dames.

Gemoedstoestand

Tegenover deze ruime meerderheid die nee zegt, heeft nog geen 1% van de vrouwen geen enkel probleem met een vrijpartij na een eerste afspraak. Van de mannen vindt 11% dit een prima keuze. Mannen zijn meer geneigd om het af te laten hangen van hun gemoedstoestand op dat moment (39,5%). Maar 13,5% van de dames denkt er zo over.

Opvallend is dat er meer mannen dan vrouwen alleen het bed deelt als zij zeker weten dat er een relatie uit voortvloeit (9,5 om 5%).

Kussen na een date

Toch zijn de Vlamingen niet vies van wat fysiek contact na de eerste date. Kussen doen zij al een stuk vlotter: mocht een date geslaagd zijn, sluit 56% deze af met een zoen.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)