> Succesverhalen > Christ (58) en Elisabeth (54)

Alle succesverhalen

Christ (58) en Elisabeth (54)

Ze zijn allebei fervent hardlopers. Niet zo vreemd dat Christ (58) en Elisabeth (54) elkaar voor het eerst ontmoetten tijdens een hardlooprondje van 15 kilometer. "Op deze manier ben je zoals je bent, inclusief onze natte bezwete haren. Non-stop hebben we ons rondje uitgelopen", blikt Elisabeth verliefd terug. Zij vertelt.

"Inmiddels zijn Christ en ik zeven maanden samen. Op een druilerige zondagmiddag zat ik op internet, en kwam ik op Parship terecht. Op dat moment was ik één jaar alleen. Ik had al het één en ander over de service gelezen; ben aan de invulling ervan begonnen en voor je het weet staat je profiel erop. De stap om er ook werkelijk iets mee te doen vond ik nog te groot, dus liet ik de betaling vervolgens ook nog maar even achterwege. Ik had een huwelijk van 29 jaar in goede harmonie met mijn ex-partner afgesloten. Ik had mijn leven weer op orde en merkte dat ik goed alleen kon zijn. Ik had mijn werk, mijn (hardloop)sport, en een schare lieve familie en vrienden om mij heen. Echter, de gedachte in mijn achterhoofd om toch af en toe eens iets gezelligs met een leuke vent te ondernemen, kon ik niet onderdrukken. Vandaar dat ik PARSHP-lid werd."

Mijn hardloper
"Erg leuk om dan direct al de nodige matches te krijgen. En dan al relatief snel een persoonlijk contactberichtje van Christ. Ik heb daar een aantal weken niets mee gedaan tot ik me realiseerde dat het wel erg onvriendelijk was. Na een aantal keren het profiel van Christ te hebben gelezen, heb ik pas na drie weken op zijn bericht gereageerd. Zelf ben ik een fanatieke hardloopster en zo ook Christ. Impulsief stuurde ik hem een berichtje terug met de woorden 'wat let ons om samen een keer te gaan hardlopen.' Hij liet er geen gras over groeien en nog diezelfde avond beschikten we over elkaars privé emailadressen en een dag later de foto's. Wauw, dacht ik bij het zien van zijn foto! Vervolgens begonnen we aan onze dagelijkse uitwisseling van berichtjes en maakten we de afspraak om een rondje van 15 kilometer te gaan hardlopen. Had in die tussentijd nog wel een afspraak met een ander gemaakt voor een borrel, maar wist al direct dat ik zou gaan voor 'mijn hardloper'".

Hittegolf
"De maandag kwam dichterbij, het was inmiddels begin juli en de hittegolf was al even aan de gang in ons land. Toch zijn we gegaan op die maandagavond bij een temperatuur van nog ergens achterin de 20 graden. Wat een spanning, uitwisseling van mobiele nummers en welke auto's we reden. En niet te vergeten, gewoon in sportkleding, dus even anders dan je lekker optutten om een borrel te gaan drinken of een hapje te gaan eten. Op deze manier ben je zoals je bent, inclusief onze natte bezwete haren. Non-stop hebben we ons rondje uitgelopen. Uiteraard had ik aangegeven wat als het niet klikt, dan is 15 km toch wel lang. Christ wist me te overtuigen dat hardlopers altijd wel wat te kletsen hebben. En dan zouden we gewoon ons rondje uitlopen. Bij het afscheid spraken we af om het maar even te laten bezinken en wellicht een tweede afspraak te maken om een hapje te eten. Eenmaal thuis was ik totaal ondersteboven van mijn gevoel. Hier was duidelijk meer aan de hand; maar hoe voelt het bij Christ? De volgende dag stuurde ik hem een sms'je om te vragen hoe het was. Al snel antwoord: goed, en ik hoop op meer! Dat was precies wat ik wilde horen."

Sms'jes
"We spraken al snel af een week later om een hapje te eten; en nog altijd was Nederland in de ban van de hittegolf en zo kwamen we die avond met een fles rosé en wat stokbrood op een mooie plek aan het Engelenmeer. Langzaam voelden we de spanning in ons komen en onder genot van een rosétje wisten we voorzichtig naar elkaar toe te kruipen. Een mooie zwoele avond volgde en we wisten beiden dat ons hele leven op zijn kop werd gezet. Christ had echter een tweeweekse vakantie geboekt naar Italië. We vonden beiden dat dit gewoon moest doorgaan. Waren we voor elkaar bestemd, dan zouden we nog heel veel tijd daarna krijgen. De twee weken zijn we doorgekomen nadat we hadden afgesproken om elkaar één keer per dag een sms'je te sturen. Op deze manier groeide onze liefde voor elkaar, ons verlangen om bij elkaar te zijn. Na twee weken kwam Christ op vrijdagavond laat terug uit Italië, hij is naar mij toegekomen om vervolgens nooit meer weg te gaan. We zijn dus nu zeven maanden verder, heel gelukkig, ondanks dat onze matchpunten niet al te hoog waren. Maar het moge duidelijk zijn, op onze leeftijden van 54 en 58 jaar gaan we voor een nieuw leven samen, intens gelukkig."

* Op verzoek van het stel zijn de namen gefingeerd.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)