> Succesverhalen > Co (65) en Ike (60)

Alle succesverhalen

Co (65) en Ike (60)

Op een verjaardag hoorde Co voor het eerst over Parship. "Ik dacht, misschien moet ik het daar eens proberen. Het relatiebemiddelingsbureau dat ik daarvoor had geprobeerd was geen succes." Co bezocht de Parship website en werd lid. "Ik vond het gelijk een goede en verzorgde relatiebemiddelingsite," vertelt hij. Hoe goed zou al snel blijken: binnen een maand kreeg hij mail van een vrouw die voor hem de ware zou worden. Een ingezonden verhaal.

Co weet het nog precies: "Op 24 augustus kreeg ik een e-mail van een dame met de naam Ike. Ze had mijn profiel en psychologische test gelezen en zag hierin veel van zichzelf terug. Ik heb natuurlijk meteen gereageerd. We mailden over en weer, en al in dat stadium klikte het. We hadden allebei het gevoel dat we steeds dichter bij elkaar kwamen."

Al heel snel wisselden Co en Ike hun persoonlijke e-mailadressen uit om het contact te vergemakkelijken. "Op 1 september kreeg ik Ike's telefoonnummer," vertelt Co. "Ik heb haar gebeld en we hebben heel lang met elkaar gesproken. Het was een waardevol gesprek."

"Kort daarna hebben we een afspraak gemaakt. Ike nodigde me uit bij haar thuis in haar appartement in de randstad. We hebben die eerste ontmoeting allebei als positief ervaren. Er volgden meer afspraken; het was duidelijk dat we heel veel gemeen hadden met elkaar. We zagen elkaar steeds vaker. Tegenwoordig zijn we ieder weekend bij elkaar, bij haar of bij mij thuis. We doen dan allerlei gezellige dingen. We wonen jammer genoeg niet zo dicht bij elkaar; ik woon in de kop van Noord-Holland in de buurt van Hoorn en Ike woont in de randstad. Maar de afstand is geen bezwaar, we hebben het er graag voor over om elkaar te zien." Co eindigt met een enthousiast advies: "Gezien de kwaliteit en het niveau van Parship zou ik iedere single die een partner zoekt aanraden met Parship in zee te gaan!"

Co is 65 en woont in Noord-Holland; Ike is 60 en woont in de randstad.

Test Parship gratis

Ik ben
Ik zoek

De Algemene voorwaarden en de privacyverklaring zijn van toepassing. Met een gratis lidmaatschap ontvangt u via e-mail regelmatig aanbiedingen voor het betaalde lidmaatschap en andere producten van PE Digital GmbH (op elk moment opzegbaar).

Waarover wilt u nog meer lezen?
Error with static Resources (Error: 418)